Bozkır İlçe Kaymakamımız Tolga Turan Hastanemizde İnceleme ve Değerlendirmelerde Bulundu.
18 Aralık 2023

Bozkır İlçe Kaymakamımız Sayın Tolga Turan bey, hastanemizde inceleme ve değerlendirme yaparak, bilgi alışverişinde bulundu. Hastanemiz idari yönetimi; Başhekimimiz Uzm. Dr. Gökhan Bilgehan, İdari ve Mali İşler Müdürümüz Süleyman Büyükyavuz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Ebru İnce ve Müdür Yardımcımız Recep Kara ile değerlendirme toplantısı düzenleyen Turan, hastanemiz yönetim ekibi ve görevli personellerimize gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Kaymakamımıza kurumumuza ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.