Hayırseverimiz Tarafından Diş Poliklinik Odamızın İhtiyacı olan Tıbbi Cihaz ve Demirbaş İhtiyaçları Karşılandı.
17 Ekim 2023

Hastanemizde açılması ve halkımıza hizmet verilmesi planlanan üçüncü diş polikliniğimizin tıbbi cihaz ve demirbaş ihtiyaçları ve tefrişatı Akçapınarlı Hacı Bayram Doğan ve Hacı Yüksel Doğan ailesi tarafından tedarik edilerek tamamlandı. Üçüncü diş polikliniğimize kurulumu yapılan Diş ünitimizin kullanımı için Sağlık Bakanlığı’mızdan tescil izni alınmış olup, diş ünitimizin ruhsatlandırılması çalışmaları devam etmektedir. Duyarlı davranışları ve hastanemize desteklerinden dolayı hayırseverlerimize hastanemiz İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Süleyman Büyükyavuz ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Ebru İnce tarafından günün anlam ve önemine binaen plaket ve Bozkır Sancağı takdim edildi. Kurumumuza ve diş tedavi merkezimize desteklerinden dolayı Akçapınarlı Hacı Bayram Doğan ve eşi Hacı Yüksel Doğan’a ve kıymetli evlatları Yasemin Çelik’e ilçemiz ve halkımız adına teşekkür ederiz.

• HayırSever_Dişpol3_4.jpg
  • HayırSever_Dişpol3_2.jpg