Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanımız Op. Dr. Deniz Genç ve Ameliyathane Ekibimiz Tarafından Hastanemizde Jinekolojik ve Obstetrik Ameliyatlar Yapılmaya Başlandı.
11 Mayıs 2023

Hastanemizde görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanımız Op. Dr. Deniz Genç ve ameliyathane ekibimiz tarafından hastanemizde kadın hastalıkları ve doğum bölümü jinekolojik ve obstetrik ameliyatları yapılmaya başlandı. Son olarak bu gün hastanemiz ameliyathanesinde uzun bir aradan sonra planlı sezeryan ameliyatı  gerçekleştirilerek Bozkır doğumlu sağlıklı bir bebek dünyaya geldi.
Konuyla ilgili açıklama yapan uzmanımız Op. Dr. Deniz Genç “Kadın hastalıkları ve doğum kliniği olarak uygun ameliyathane şartlarını sağladığımız sürece hastalarımıza faydalı olmak adına elektif vakalarımızı hastanemizde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Planlı sezeryan ameliyatları, vajinal cerrahi ve girişimleri (rahim alma, ön-arka defekt onarımları), laparoskopik ameliyatları, abdominal ameliyatları (acık rahim ve yumurtalık ameliyatı, açık kist-kitle ameliyatı) imkanlar dahilinde hastanemizde gerçekleştirmeye çalışacağız.” Kurumumuz Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgehan konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Hastanemiz ameliyathanesi geçtiğimiz günlerde kurumumuza ataması yapılan cerrahi branşta görev yapan uzmanlarımızın görevlerine başlamaları ve tıbbi cihaz desteği ile birlikte daha da aktif hale getirildi. Hastanemizin mevcut imkanlarını alanında uzmanlaşmış hekim ve yardımcı sağlık personeli kadromuzla kullanıp ilçe halkımıza hak ettiği sağlık hizmetini vermekte kararlıyız. Hastanemizde sunulan ve yüz güldüren hizmetlerin ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını dileriz.” dedi.

Bir 4 kişi, kalp, hastane ve yazı görseli olabilir

KdsAmeliyat1.jpg
Kurumumuz Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgehan konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Hastanemiz ameliyathanesi geçtiğimiz günlerde kurumumuza ataması yapılan cerrahi branşta görev yapan uzmanlarımızın görevlerine başlamaları ve tıbbi cihaz desteği ile birlikte daha da aktif hale getirildi. Hastanemizin mevcut imkanlarını alanında uzmanlaşmış hekim ve yardımcı sağlık personeli kadromuzla kullanıp ilçe halkımıza hak ettiği sağlık hizmetini vermekte kararlıyız. Hastanemizde sunulan ve yüz güldüren hizmetlerin ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını dileriz.” dedi .