Hastanemizde Ortopedi Ameliyatları Yapılmaya Başlandı.
20 Nisan 2023

Hastanemizde Ortopedi Ameliyatları Yapılmaya Başlandı.
Hastanemize yakın zamanda ataması yapılan ve kurumumuzda poliklinik hizmeti vermeye başlayan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanımız Op. Dr. Hasan Güven Tatar ve ameliyathane ekibimiz tarafından hastanemizde ortopedi ameliyatları yapılmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde hastanemiz ameliyathanesinde cerrahi işlem ve tedavide kullanılmak üzere eksik olan Skopi Cihazımızın da alımı yapılarak ortopedi bölümümüzün kullanımına sunulmuştu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanımız Op. Dr. Hasan Güven Tatar şu açıklamalarda bulundu: “Ortopedi bölümümüzün ameliyathane ortamında kullanacağı tıbbi cihazlarımızın temini ile ilk ameliyatımızı almış bulunmaktayız. Son olarak Tibia Şaft Kırığı ile gelen bir hastamızın tibia (kaval) kemiğine kapalı ameliyat ile intramedüller çivi yerleştirildi. Hastamızı yapılan işlem sonucu hastanemiz yataklı servisinde takip ederek, hastamıza ameliyat sonrası önerilerinde bulunarak, taburcu ettik. Hastanemiz ve ameliyathanemiz imkanları dahilinde ortopedi alanına giren ameliyatları hastanemizde gerçekleştirmek istiyoruz.” dedi.
Kurumumuz Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgehan konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Hastanemiz ameliyathanesi geçtiğimiz günlerde kurumumuza ataması yapılan cerrahi branşta görev yapan uzmanlarımızın görevlerine başlamaları ve eksik olan tıbbi cihazlarımızın temini ile birlikte daha da aktif hale getirildi. Ameliyathanemizin hazırlanarak cerrahi operasyonların başarılı şekilde gerçekleştirmesinde emeği geçen uzman hekimlerimize, hastane müdürlerimize, yardımcı sağlık personellerimize, idari personellerimize ve destek personellerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Başarılı şekilde ameliyatı yapılan hastalarımıza geçmiş olsun der, Allah’tan kendilerine acil şifalar dilerim. Hastanemizde verilmeye başlanılan hizmetlerin halkımıza hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Ortopedi_ameliyat.jpg