Hastanemizde Oluşturulan 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı’nda 100 Fidan Toprakla Buluştu.
14 Kasım 2023

Hastanemizde düzenlenen “Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Fidan Etkinliği”nde fidanlarımız toprakla buluşturularak Bozkır Devlet Hastanesi 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı oluşturuldu. Daha yeşil ve güzel bir Bozkır için ormanımızda 100 adet Sedir(Katıran) fidanı toprakla buluşturuldu. Programa Bozkır Kaymakamımız Sayın Tolga Turan, Bozkır Belediye Başkanımız Sayın Sadettin Saygı, protokol üyeleri, kurum amirleri, hastanemizde görev yapan sağlık personellerimiz ve misafirlerimiz katılım sağladı. Başhekimimiz Uzm. Dr. Gökhan Bilgehan programa katılım sağlayan Bozkır Kaymakamımız Sayın Tolga Turan beye, Belediye Başkanımız Sayın Sadettin Saygı beye, protokol üyelerine, kurum amirlerine, sağlık personellerimize, misafirlerimize ve etkinliğimize fidanları ile destek veren Bozkır Orman İşletme Şefi İbrahim Karışoğlu ve ekibine ve ormanımızda emeği geçen destek personellerimize teşekkür etti.