Hastanemizin Yeni Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgehan, Görevine Başladı.

Güncelleme Tarihi: 05/07/2020

Hastanemize Başhekim olarak atanan İç Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Gökhan Bilgehan  hastanemizdeki görevine başladı.

Kurumumuz da göreve başlayan Başhekim Bilgehan, 1997 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Bozkır Devlet Hastanemizde önceki yıllarda acil servis hekimi, başhekim yardımcısı ve başhekimlik görevlerinde bulundu. 2016 yılında Kars ili Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde uzmanlığını tamamladı. Kulu Devlet Hastanesi’nde İç Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapmakta iken kurumumuza Başhekim olarak atandı. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.

Kurumumuz Başhekimlik koltuğunun boşalması sebebiyle yaklaşık 8,5 aydır kurumumuz başhekimliği görevine vekaleten bakan Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dt. Yunus Açıkgöz’e hastanemize ve ilçemize hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.

BaşhekimGökhanBİLGEHAN1.jpg

BaşhekimGökhanBilgehanMüdür.jpg