Kurumumuzda Görev Yapan Güvenlik Personellerimiz Tek Tip Üniformaya Geçti.

Güncelleme Tarihi: 24/02/2021

Kurumumuzda Görev Yapan Güvenlik Personellerimiz Tek Tip Üniformaya Geçti.
İçişleri Bakanlığı’mızca onaylanan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Özel Güvenlik Görevlilerine Ait Üniforma Yönergesi kapsamında kurumumuzda görev yapan güvenlik personellerimizin üniformaları yönerge ve kataloğa uygun olarak idaremizce tedarik edilerek, güvenlik personellerimizin kullanımına sunulmuştur.
Kurumumuz başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgehan, "Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Özel Güvenlik Görevlilerine Ait Üniformalara İlişkin Yönerge İçişleri Bakanlığımızca onaylanmış, yönerge ile kamudaki özel güvenlik görevlilerinin giyeceği üniformaya ilişkin usul ve esaslar ile katalog belirlenmişti. Güvenlik personellerimizin yeni tip üniformalarını tedarik ederek personellerimizin kullanımına sunduk.
Yeni tip üniformalar kurumumuzun, sağlık çalışanlarımızın ve hastalarımızın güvenliğini sağlamak gibi önemli bir görevi ifa eden güvenlik personellerimize hayırlı olsun.’’ dedi.

Bdh_GüvenlikKılıfKıyafet.jpg