Koronavirüs ile mücadelemiz ‘45 yaş ve üstü' vatandaşlarımızın aşılanması ile devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 10/06/2021

Bugün itibariyle Sağlık Bakanlığımızca, aşılanmasına başlanılan daha önceki gruplara ek olarak '45 yaş ve üstü' vatandaşlarımız da aşılanma kapsamına alınmıştır.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında, hastanemiz ve Bozkır Merkez Aile Hekimliği Birimleri'nde Biontech(Alman) aşısı bütün hızıyla yapılmaya devam etmektedir.

• Aşılama sürecinde öncelik sırası gelen vatandaşlarımız ALO 182 hattını arayarak ya da MHRS WEB/ MOBİL ve E-Nabız  uygulamalarından randevu oluşturarak başvurularını yapabilirler.

• Covid-19 aşısı ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlarımız müdürlüğümüz bünyesinde kurulan ‘COVİD-19 Aşı Danışma Hattı’ nı (0 (332) 310 42 42) arayarak merak ettikleri sorulara cevap alabilirler.

COVID-19 Bilgilendirme Kitapçığı için tıklayınız.
COVID-19 Kurumlar İçin Afiş Broşür Örnekleri için tıklayınız.
Sağlık Bakanlığı Basın Duyuruları için tıklayınız.
Yeni Koronavirüs (COVID-19) Hakkında Sık Sorulan Sorular için tıklayınız.
Yeni Koronavirüs (COVID-19) Bilgilendirme Videoları için tıklayınız.

COVİD-19 AŞI BİLGİLENDİRME FOTO.png