Kaldırım taşıyla başına vurulan doktor yoğun bakımda!

Güncelleme Tarihi: 18/07/2018

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde doktora vahşi saldırı.

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde pediatri asistanına kaldırım taşıyla saldıran hasta yakınları, Dr. Bahattin Ahmet Yalçın'ı ağır yaraladı. Acil BT'si çekilen doktorun yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Yüksek ateş şikayetiyle hastaneye getirilen çocuk, serviste tedavi altına alındı. Bir türlü ateşi düşmeyen çocuğun babası Abdulkadir K., kendisine gerekli cevabı vermediğini öne sürdüğü nöbetçi doktor Bahaddin Ahmet Yalçın ile tartıştı. Kısa sürede tartışmanın büyümesi üzerine Abdulkadir K., bulduğu parke taşını doktorun başına vurarak parçaladı.

Saldırıya uğrayan Dr. Yalçın kanlar içerisinde yere yığılırken, öfkeli baba ise hasta yakını ve sağlık görevlileri tarafından engellendi.

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi; "Olay sonrası acilen ameliyata alınan doktor arkadaşımızın hayati tehlikesi mevcut olup, halen yoğun bakımda takip edilmektedir"

Vatandaşlarımıza fedakarca hizmet sunma gayretiyle çalışan sağlık personelimizin bu gibi olaylara maruz kalması asla kabul edilemez.Meslektaşımıza yapılan bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ederek,şifa dağıtan ellere vefa gösterilmesini beklediğimizi bir kez daha ifade ediyoruz yapılan bu çirkin ve uygunsuz davranışları  şiddetle kınıyor ve Bozkır Devlet Hastanesi olarak meslektaşlarımızın  yanında  duruyoruz.
siddet