Bozkır Devlet Hastanesi

Konya İl Sağlık Müdürlüğü
Bozkır Devlet Hastanesi

Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ve Yönetim Kurulu Üyeler Hayırlı Olsun Ziyareti.

Güncelleme Tarihi: 24/01/2018

Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ve Yönetim Kurulu Üyeleri hastanemize Başhekim olarak atanan Genel Cerrahi Uzmanımız Halil İbrahim Taşcı' yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Başhekimimize hastanemizle ilgili hangi konular olursa olsun her zaman yardımcı olacaklarını, hastane ile ilgili birlikte çalmadık kapı bırakmayacaklarını dile getiren ilçe başkanımız Çelmeli ve ekibine başhekimimiz Taşcı, hastane yönetimimize göstermiş oldukları desteklerinden ötürü teşekkür ederek
"birlikten kuvvet doğar, Bozkır bizim, hastanemizin ihtiyaçları neyse birlikte ilgili yerlere ileteceğiz ve gideceğiz. İnşallah hastanemiz için gereken neyse onu yapacağız" dedi.

• a1
  • a2